Malone nog clubloos: "Vertraging door persoonlijke dingen"

20 juli 2018, 15:40   Bijgewerkt: 20 juli 2018, 15:50

Dion Malone liet onlangs zijn contract bij het Azerbeidzjaanse FK Qabala ontbinden, maar heeft nog altijd geen nieuwe club gevonden. De middenvelder zegt dat enkele persoonlijke zaken voor vertraging zorgen. Eén van de clubs die nog altijd interesse heeft, is ADO Den Haag.

Malone kan deze zomer terugkeren bij ADO, de club waar hij eerder al vijf seizoenen speelde. "Er zijn meerdere clubs die interesse hebben getoond, maar voor mij gaat het om een gevoel dat ik krijg bij een club. Het gevoel dat Fons Groenendijk geeft voelt goed. We staan er beide positief in", zegt hij in gesprek met Omroep West

"Wat persoonlijke dingen zorgen voor een kleine vertraging. Ik kan daar niet teveel over zeggen. Ik moet dingen goed regelen als ik een langer contract aan ga', vervolgt Malone, die hoopt dat er snel duidelijkheid komt. "Mijn deadline? Ook dat is lastig te zeggen. Ik wil in ieder geval zo snel mogelijk weer op het veld staan. Ik heb geregeld contact met Fons. We hebben ook al gesproken over mijn rol. Indien ik naar ADO ga wordt dat een rol op het middenveld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen