Ten Hag heeft richting Sturm Graz een koffer vol met vraagtekens

20 juli 2018, 07:46

Erik ten Hag moet behoorlijk wat knopen doorhakken voor het duel met Sturm Graz. De trainer van Ajax zegt te twijfelen over drie, vier of vijf posities. "Ik wist van tevoren dat ik richting Sturm Graz nog een koffer vol met vraagtekens zou hebben", aldus Ten Hag tegen De Telegraaf.

De oefenmeester moet onder andere bepalen of Frenkie de Jong tegen Sturm Graz als verdediger speelt, of dat hij kiest voor andere opties. Daarnaast is het de vraag of Daley Blind voldoende fit is, en wie vangt de schorsing van Zakaria Labyad op? Ook ligt de strijd om de spitspositie open. Klaas-Jan Huntelaar trad donderdag aan tegen Wolverhampton Wanderers Kasper Dolberg voegde zich bij het jeugdige Ajax voor [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/335809/jeugdig-ajax-verliest-in-engeland-van-walsall/,_blank,het duel met Walsall].

"Kasper is een fantastische speler die je de ruimte moet geven. Klaas weet dat, maar het is ook zo dat Ajax de meeste punten heeft gehaald met hem in de basis", aldus Ten Hag in het Algemeen Dagblad. "Als hij zijn gebruikelijke niveau haalt, dan liggen zijn kansen voor het grijpen. En als je scherp bent in de zestien, maakt het niet uit of je 16 jaar bent of 34."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen