Gisteren gemist: EL-tegenstanders bekend, megatransfer Alisson

20 juli 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 19 juli.

AZ in EL-voorronde tegen Kairat uit Kazachstan

AZ neemt het volgende week in de tweede voorronde van de Europa League op tegen FC Kairat Almaty uit Kazachstan. Die club won donderdagmiddag met maar liefst 7-1 van Engordany uit Andorra in de eerste voorronde van het toernooi.

Vitesse wacht confrontatie met Viitorul in Europa

Vitesse neemt het in de tweede voorronde van de Europa League op tegen Viitorul. De Roemenen speelden donderdag doelpuntloos gelijk Racing Luxemburg, maar wonnen eerder uit al met 0-2. Voor de ploeg van Leonid Slutsky staat volgende week eerste de uitwedstrijd in Constanta op het programma.

Van Amersfoort staat open voor transfer: "Ik wil spelen"

Pelle van Amersfoort staat open voor een zomers vertrek bij sc Heerenveen. De 22-jarige middenvelder vindt dat hij niet genoeg aan spelen toekomt bij de club uit Friesland en is daarom op zoek naar een andere optie. Heerenveen zou mee willen werken aan een vertrek.

Jeugdig Ajax verliest in Engeland van Walsall

Ajax heeft ook de tweede oefenwedstrijd in Engeland niet weten te winnen. Een jeugdige Amsterdamse ploeg ging met 0-2 onderuit tegen Walsall, dat uitkomt in de League One. Aanvaller Andy Cook maakte beide doelpunten voor de ploeg uit Engeland.

Liverpool neemt Alisson voor recordbedrag over van Roma

Liverpool heeft de komst van doelman Alisson Becker aangekondigd. De doelman wordt voor een recordbedrag overgenomen van AS Roma. Liverpool zou ongeveer 63 miljoen euro neer hebben gelegd voor de 25-jarige Braziliaan, die een meerjarig contract tekent.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen