Klopp twijfelde niet over prijskaartje 'veelbelovende' Alisson

19 juli 2018, 23:45   Bijgewerkt: 20 juli 2018, 00:00

Jürgen Klopp heeft geen moment getwijfeld om het transferbedrag voor doelman Alisson Becker neer te leggen. De manager van Liverpool noemt de Braziliaan één van de beste keepers ter wereld en verwacht dan ook veel van hem het komende seizoen.

Door de transfer wordt Alisson de duurste keeper ooit. Klopp zegt daar geen moment bij nagedacht te hebben. "Op een gegeven moment kregen we de kans om één van de beste keepers te halen. Dan denk je eerlijk gezegd niet lang na. Je moet alleen even een praatje maken met de eigenaren. Ze waren vrij enthousiast en dus hebben we doorgepakt. Dit moesten we doen. Dit is gewoon hoe de markt werkt", legt hij uit op de website van Liverpool.

Klopp kijkt dan ook uit naar volgend seizoen. "Natuurlijk zal hij zich eerst aan moeten passen aan de Premier League. Voor een keeper is het hier heel anders. Maar voor nu is dat niet belangrijk. We hebben hem gehaald vanwege zijn veelbelovende sterke kwaliteiten. Hij heeft op alle fronten het hoogste niveau voor een keeper", is de manager lovend.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen