Liverpool neemt Alisson voor recordbedrag over van Roma

19 juli 2018, 22:48   Bijgewerkt: 19 juli 2018, 23:12

Liverpool heeft de komst van doelman Alisson Becker aangekondigd. De doelman wordt voor een recordbedrag overgenomen van AS Roma. Liverpool zou ongeveer 63 miljoen euro neer hebben gelegd voor de 25-jarige Braziliaan, die een meerjarig contract tekent. 

Alisson kende een zeer goed jaar bij Roma. Met die club haalde hij de halve finales van de Champions League en door zijn goede prestaties in Italië werd hij eveneens eerste keeper bij het Brazilaanse nationale elftal. Dat Liverpool geïnteresseerd was in Alisson was al lange tijd duidelijk. Na de blunders van Loris Karius in de finale van de Champions League leek de club op zoek naar een nieuwe doelman. Die hebben ze nu dus gevonden.

AS Roma houdt een flinke transfersom over aan Alisson. Liverpool maakt in eerste instantie een bedrag van 63 miljoen euro over. Daar kan met bonussen nog eens tien miljoen euro bij komen. Daarmee is Alisson is de duurste keeper ooit. Die titel stond op naam van Gianluigi Buffon, die in 2001 van Parma naar Juventus vertrok voor een bedrag van ongeveer 53 miljoen euro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen