Klopp hekelt belasting WK-gangers: "Groot probleem"

19 juli 2018, 18:50   Bijgewerkt: 19 juli 2018, 19:02

Jürgen Klopp vindt dat topvoetballers tegenwoordig te zwaar belast worden. De manager van Liverpool stelt dat spelers die deze zomer actief waren op het WK veel te weinig tijd hebben om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

Bij Liverpool waren Engelsman Jordan Henderson en Kroaat Dejan Lovren het langst actief op het WK. Zij keren pas respectievelijk 5 en 6 augustus terug van hun vakantie. "Dat betekent dat ze slechts vijf dagen voor de start van de Premier League weer beginnen met trainen, na drie weken vakantie", zegt Klopp in een interview met AFP. "Wij kunnen dat nog wel aan, maar Tottenham Hotspur had negen spelers in de halve finales van het WK staan. Ik weet niet hoe ze dat gaan oplossen."

"Dit is een groot probleem waar we in de toekomst iets aan moeten doen", vervolgt Klopp, die ook geen fan is van de Nations League. "Alle WK-gangers moeten ook in die wedstrijden weer aan de bak. En in de zomer spelen ze weer in beslissende wedstrijden van de Nations League. Het is echt idioot. Uiteindelijk betalen de clubs de rekening voor deze veranderingen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen