Pas tien contractspelers FC Eindhoven: "Het is niet ideaal"

19 juli 2018, 15:09

Bij FC Eindhoven loopt de voorbereiding nog niet bepaald op rolletjes. Trainer David Nascimento heeft pas tien spelers met een contract tot zijn beschikking. Over een paar weken begint de bal ook in de Eerste Divisie en dan moet er toch een elftal staan. 

"Het is uiteraard niet ideaal", herhaalt de oefenmeester van de Eindhovenaren meermaals tegenover Omroep Brabant. "Als ik zou zeggen dat het ideaal was, zou ik liegen." De te smalle selectie is natuurlijk een heikel punt bij de club, maar in paniek raken Nascimento en co nog niet. "Op kantoor bespreken we het wel, maar die dingen hoeven niet naar buiten toe. We weten dat dit bij heel heel clubs gebeurd. Het is natuurlijk inherent aan het budget dat de club heeft."

Dus wil de trainer ook nog geen doelstelling uitspreken voor komend seizoen. "Het is inderdaad een beetje vroeg om dat nu te vragen. Iedere trainer wil er het maximale uithalen en dat is kampioen worden. Maar als ik nu zeg dat we kampioen willen worden, lacht iedereen mij uit. Bijvoorbeeld bij FC Twente."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen