Steijn boos na nipte oefenzege: "Een zeer slechte vertoning"

19 juli 2018, 12:24   Bijgewerkt: 19 juli 2018, 14:50

Maurice Steijn is niet te spreken over de prestaties zijn VVV-Venlo. Vanaf de bank zag de trainer dat de Limburgers woensdag met slechts 1-0 van amateurclub RKSV Wittenhorst wonnen. De minimale overwinning baart de Hagenees zorgen: "Dit mag niet gebeuren."

Dankzij een laat doelpunt van aanwinst Christian Kum won VVV wel, maar van harte ging het allemaal niet tegen eersteklasser Wittenhorst. Steijn was na afloop boos op zijn ploeg, meldt Dagblad de Limburger. "Een zeer slechte vertoning", foeterde hij. "We weten dat we een aantal nieuwe spelers moeten inpassen en de automatismen er nog niet zijn, maar dit mag niet gebeuren." 

De Venlonaren zagen belangrijke pionnen Clint Leemans en Vito van Crooij vorige week naar PEC Zwolle vertrekken en azen zelf nog op versterking. Die komt misschien van Jerome Kiesenwetter. De Duitse testspeler deed tegen Wittenhorst de eerste helft mee en blijft voorlopig in Venlo meetrainen. Gezien het vertrek van het belangrijke duo, moet VVV-Venlo aan de bak. Het geld dat ze met de verkoop ophaalden, kunnen ze echter niet gebruiken voor versterkingen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen