MVV en aanvaller Yildirim 'in goed overleg' per direct uit elkaar

19 juli 2018, 12:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

MVV heeft per direct afscheid genomen van Atilla Yildirim. De aanvaller stond sinds vorige zomer onder contract in Maastricht en hoewel hij in zijn eerste jaar acht doelpunten maakte en een doorlopend contract had tot en met 2019, hebben beide partijen 'in goed overleg' besloten om uit elkaar te gaan.

Dat meldt de club uit Limburg. Hij kwam in 2017 transfervrij over van Nazilli Belediyespor, eerder speelde hij voor onder andere Bucaspor en Kasimpasa. Ook maakte al in 2010 nog even speelminuten namens FC Utrecht. Vermoedelijk is hij na deze zomer dus niet meer op Nederlandse bodem te vinden. Wat exact de reden van zijn vertrek is, is onduidelijk.

De ploeg van Ron Elsen zit al midden in de voorbereiding op het nieuwe seizoen en dat verloopt zeer moeizaam. Nadat er werd gelijkgespeeld tegen SV Meerssen, waren er oefennederlagen tegen SG Wattenscheid én woensdagavond ook tegen FC Den Bosch. Topscorer Jonathan Okita traint bovendien nog altijd apart, omdat hij teveel bezig zou zijn met een transfer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen