Spoorboekje: oefenduels, huurlingen en Kluivert in actie

Spoorboekje: oefenduels, huurlingen en Kluivert in actie

20 juli 2018 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 20 juli.

Specials

Hoe ontwikkelen verhuurde spelers zich in de Eredivisie
NAC Breda, Vitesse, maar ook PSV en AZ: de afgelopen seizoenen haalden ze stuk voor stuk huurspelers naar hun club om een sterker elftal de formeren. Welke ontwikkeling maken spelers door tijdens een jaar in de Eredivisie en welke bijdragen hebben ze geleverd tijdens hun periode in Nederland? FCUpdate.nl zet in samenwerking met Remiqz vijf spraakmakende huurlingen op een rij om een indruk te krijgen. 

Wedstrijden

SC Cambuur - De Graafschap (19.00 uur)
Hoewel Henk de Jong tegen zijn oude ploeg speelt en de sfeer uitstekend zal zijn op het veld, durfde de burgemeester en politie het niet aan om deze wedstrijd met supporters af te werken. Dus gaat de ontmoeting achter gesloten deur plaatsvinden. Gelukkig voor De Jong werd het duel niet afgelast: De Superboeren hebben al heel veel moeite om een fatsoenlijke voorbereiding te draaien. 


Go Ahead Eagles - Excelsior (19.00 uur)
Kan de ploeg van John Stegeman een goed figuur slaan tegen Excelsior? Voor beide teams is het een zeer interessant treffen. Kowet wil met alle aankopen ongetwijfeld zien waar het staat - ook vooral in de breedte. Excelsior heeft de selectie nog altijd niet helemaal rond en kende tot dusver een zeer matige voorbereiding. Kunnen zij tegen de ploeg uit de Eerste Divisie dan wél winnen? 

AS Roma - Avellino (19.00 uur)
Ook voor AS Roma staat een oefenduel op het programma. Donderdagavond is Avellino, dat uitkomt in de Serie B, de tegenstander. Een interessante wedstrijd want zeer waarschijnlijk komen er drie Nederlanders in actie. Aankoop Justin Kluivert hoopt op zijn eerste doelpunt in de voorbereiding. Daarnaast zijn waarschijnlijk ook Rick Karsdorp, die weer hersteld is van een zware blessure, en Kevin Strootman van de partij.

Voetbal op tv

19.30 uur: FOX Sports Vandaag, FOX Sports 1, programma met de laatste voetbalnieuwtjes

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 16 januari 2019

  2. dinsdag 15 januari 2019