Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Man van glas' Narsingh hoopt fit te blijven bij De Graafschap

'Man van glas' Narsingh hoopt fit te blijven bij De Graafschap

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

19 juli 2018 – Furdjel Narsingh kampte de afgelopen jaren langer met blessureleed dan dat hij fit was. Toch zijn ze bij De Graafschap maar wat blij met de 'man van glas'. Hoewel ook sc Cambuur hem langer wilde houden, haalden Henk de Jong en Sandor van der Heide hem naar Doetinchem én dus de Eredivisie.

"Ik voel me prettig bij deze trainers. Ja, ik had ook bij Cambuur kunnen blijven maar met die club kwam ik er niet uit", vertelt hij tegenover De Gelderlander over het duo met wie hij eerder prettig samenwerkte. De Leeuwarders zijn vrijdag de tegenstander in een besloten oefenduel. "Ik had wat last van mijn lies in het begin van de voorbereiding. Maar vrijdag hoop ik te spelen.''

Ook De Jong is zeer blij met de komst van de ervaren aanvaller. "Was hij niet zo vaak geblesseerd geweest, dan had hij nooit bij De Graafschap gespeeld. Onder mijn leiding bij Cambuur heeft hij best veel gespeeld en toen was hij bijzonder goed", legt de coach uit. "Hij is, indien fit, van de buitencategorie."

Als Narsingh weer zijn niveau kan halen van in zijn goede tijd bij PEC Zwolle of Cambuur, kan hij van grote toegevoegde waarde zijn voor De Superboeren. Al staat hij nog altijd in zijn schaduw van broertje Luciano, die speelt bij Swansea City. "Luciano is, op een kruisbandblessure na, nooit geblesseerd geweest. Maar voor iedereen loopt het anders. Ik denk er nooit over na dat mijn carrière heel anders had kunnen verlopen als ik minder vaak geblesseerd had moeten toekijken. Dat heeft geen zin. Ik geniet juist van Luciano en wat hij presteert. We hebben ook nog heel veel contact.''

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd