Verbannen Darri betuigt spijt: "Ik heb me laten opfokken"

19 juli 2018, 09:41   Bijgewerkt: 19 juli 2018, 09:46

De verbannen Brahim Darri toont zich schuldbewust. Heracles Almelo stuurde de 23-jarige aanvaller deze week weg van het trainingskamp in Billerbeck. Volgens de club heeft Darri zijn vertrekwens kenbaar gemaakt en had dat invloed op zijn gedrag. Volgens de hoofdrolspeler liet hij zich te veel beïnvloeden en heeft hij juist de intentie om te blijven. "Dat wil ik echt."

"Ik heb me laten opfokken en beïnvloeden door mensen om me heen, door zaakwaarnemers bijvoorbeeld", zegt Darri tegen de Tubantia. "In het gesprek van vanmorgen (woensdag, red.) zeiden Mark-Jan (Fledderus, technisch manager) en Rob (Toussaint, directeur) dat ik niet zomaar iets moet roepen en me niet gek moet laten maken. Daar hebben ze gelijk in."

Darri kijkt terug op een fijn gesprek met Fledderus en Toussaint. Dinsdag sluit trainer Frank Wormuth aan. "Ik heb hem de indruk gegeven dat ik weg wilde bij Heracles, dat is mijn fout." Darri wil alleen vertrekken als het een positieverbetering betreft. "Zoals elke speler dat wil. Maar als ik ga, wil ik ook graag dat Heracles geld aan me kan verdienen. Het is dus helemaal niet zo dat ik per se weg wil, maar zo heb ik het wel over laten komen en dat is niet goed. Ik wil mezelf graag laten zien aan de nieuwe trainer en voor mijn kansen gaan. Ik moet laten zien dat ik het honderd procent wil."

Het is niet de eerste keer dat Darri in opspraak raakt. Vertrokken trainer John Stegeman zette hem in januari tien dagen buiten de selectie vanwege ontoelaatbaar gedrag en beloofde beterschap.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen