Mourinho: "Hoop dat Pogba begrijpt waarom hij zo goed was"

19 juli 2018, 08:50

José Mourinho heeft genoten van Paul Pogba tijdens het WK in Rusland. De oefenmeester van Manchester United is met zijn ploeg in de Verenigde Staten voor een trainingskamp. Daar schalt hij de loftrompet over de kersverse wereldkampioen: "Zijn toekomst bij het nationale team ziet er briljant uit."

Tijdens een persconferentie van The Mancunians werd uiteraard nog even teruggeblikt op het afgelopen wereldkampioenschap. Mourinho was content met het spel van 'zijn' middenvelder Pogba. "De laatste drie wedstrijden was hij briljant", vindt de trainer. "Hopelijk begrijpt Pogba waarom hij zo goed was. Daar gaat het voor mij om, dat hij begrijpt hoe het komt dat hij op zo'n hoog niveau presteerde en belangrijk was voor het team.

Volgens de oefenmeester kan het winnen van de WK alleen maar een positief effect hebben. "Het is geweldig, echt fantastisch. Ontzettend veel goede spelers hebben nooit de kans gehad het WK te winnen". Ook ziet hij Pogba met Les Bleus nog meer prijzen pakken. "'Zijn toekomst bij het nationale team ziet er briljant uit met die spelersgroep."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen