Viergever eindelijk in actie namens PSV: "Ik ben wedstrijdfit"

18 juli 2018, 21:43

Nick Viergever maakte na zijn gevoelige overstap van Ajax naar PSV woensdagavond eindelijk zijn eerste minuten in het eerste team van de Eindhovenaren. Zijn 45 minuten gingen meteen gepaard met een knappe 3-1 zege op Galatasaray, de kampioen van Turkije. "Ik ben eindelijk wedstrijdfit", aldus een opgeluchte Viergever.

Dat vertelt hij tegenover FOX Sports. "Het lichaam moest wennen. Mijn enkel was goed, alleen de spieren erom heen moesten wennen. Hadden langer de tijd nodig, maar ik ben blij dat ik nu een helft kon spelen", vertelt de verdediger, die in de rust werd vervangen door Nicolas Isimat-Mirin. Werd hij in Amsterdam veelvuldig als linksachter gebruikt, liet Mark van Bommel hem tegen Galatasaray als centrumverdediger starten.

"Deze minuten heb ik nodig om nog sterker te worden. Het was hier al met al een goede week, we zijn sterker geworden", vond Viergever, die het goed naar zijn zin heeft bij zijn nieuwe werkgever. "Een grote club, alles is goed geregeld. De jongens zijn ook goed met elkaar. Het was een goede week, met zware trainingen, maar daar word je sterker van." Vooralsnog missen de trainingen zijn uitwerking niet bij de achterhoedespeler, die dan eindelijk weer wedstrijdfit is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen