Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Oranje onder 19 dames beginnen met zege aan EK in Zwitserland

Oranje onder 19 dames beginnen met zege aan EK in Zwitserland

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

18 juli 2018 – Ruim een jaar nadat het Europees Kampioenschap Vrouwen in Nederland van start ging, hebben de dames Onder 19 jaar een goede start gemaakt op het Europees Kampioenschap in Zwitersland onder negentien jaar. Tegen Italië was de ploeg van Jessica Torny met 3-1 te sterk: Lynn Wilms was met twee goals erg belangrijk.

De speelster van FC Twente Vrouwen had na ruim een kwartier al twee doelpunten in het net liggen. De verdediger kreeg eerst van Kerstin Casparij de kans om de score te openen en mocht vijf minuten later vanaf elf meter aanleggen: 2-0.

Na een half uur breidde Rebecca Doejaaren, spelend voor PEC Zwolle in de Eredivisie, de score zelfs uit naar 3-0, maar daarna ging de voet van het gaspedaal bij de jonge Leeuwinnen. Daardoor kon de Italiaanse aanvoerster Arianna Caruso na een klein uur de eer redden voor de Italianen, maar verder kwam het niet.

Het andere duel in Groep B van het EK onder 19 jaar eindigde in een 1-0 overwinning van Duitsland op Denemarken. Onze oosterburen zijn aanstaande zaterdag de tegenstander in speelronde II, van het toernooi dat woensdag – een jaar en twee dagen na de start van het EK in Nederland – van start ging. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd