De Jong ligt niet wakker van nieuws over zijn nieuwe rol

18 juli 2018, 16:31

Het nieuws dat Jean-Paul de Jong een managersrol heeft gekregen bij FC Utrecht, is volgens hem enigszins overtrokken. De werkwijze in de Domstad was namelijk al even op deze manier ingericht, maar kwam woensdag pas naar buiten. "Hiermee zetten we mensen in hun kracht", legt hij zijn rol als manager uit.

"Met Marinus Dijkhuizen en Rick Kruys hebben we verantwoordelijken op het veld, maar ik blijf eindverantwoordelijk en bewaak de boel. Ook Luc Nijholt heeft een beschouwende rol", vertelt de manager van FC Utrecht tegenover het Algemeen Dagblad. "Vorig jaar was ik ook niet altijd 'buiten', nu is er een scheiding. Dat hebben we vanaf dag 1 dit seizoen naar de spelers gecommuniceerd en nu zijn we al drie weken bezig."

Dat besluit werd genomen na de evaluatie van vorig seizoen. In de Domstad wordt er komend seizoen dus meer volgens een Engels model gewerkt. "We hadden op dezelfde voet verder kunnen gaan, aangezien er deels al zo werd gewerkt in de technische staf. Alleen denken we dat er nog meer in zit, zeker nu er meer duidelijkheid is. Garanties heb je niet, maar iedereen voelt zich hier prettig bij. Ook Jean-Paul", aldus Jordy Zuiddam eerder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen