Overmars na transfers: "Wat mij betreft is dit pas het begin"

18 juli 2018, 15:10

Het actieve Ajax maakt indruk op de transfermarkt. Onder meer Dusan Tadic en Daley Blind spelen het nieuwe seizoen in de Johan Cruijff ArenA. Marc Overmars is tevreden, maar wat hem betreft volgen in de verdere toekomst meer van zulke transfers.

Ajax verraste met het aantrekken van Blind en Tadic, twee dure spelers uit de Premier League. "Ik weet niet of het een trendbreuk is maar dat we op het gebied van salaris omhoog willen is heel belangrijk, denk ik", zegt Overmars tegen het Algemeen Dagblad. "Wat dat betreft zaten we eerst nog op het niveau van Feyenoord en PSV. Nu gaan we daar overheen. Wat mij betreft is dit pas het begin."

Timing is een belangrijke factor, geeft Overmars aan. "Het moet net goed vallen. We hebben ook contact met de Ajax-jongens die bij Spurs voetballen (Alderweireld, Vertonghen en Eriksen, red.). Die zeggen wel dat ze ooit weleens terug willen maar dat moet dan net goed vallen. Met Tadic en Blind viel het net goed."

In een eerder stadion contracteerde Ajax Zakaria Labyad, Hassane Bandé en Perr Schuurs. Overmars: "Ik denk dat we tevreden mogen zijn maar de euforie van de mensen wil ik wel een beetje temperen. Ten eerste omdat ik zo niet ben en dan ten tweede snap ik dat er verwachtingen zijn maar je moet het altijd nog waarmaken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen