Velderman: "Alles wat op dit moment speelt, goeddeels afgerond"

Velderman: "Alles wat op dit moment speelt, goeddeels afgerond"

18 juli 2018 – Met de steun van de gemeente en investeerders kan FC Twente zich op de toekomst richten. Directeur Erik Velderman wil de Tukkers graag terugbrengen naar de Eredivisie en hij belooft dat er geen lijken meer uit de kast komen.Door alle onzekerheid van afgelopen periode werd Velderman er niet populairder op. Twente kon geen spelers aantrekken, met onzekerheid bij de achterban tot gevolg. "Je merkt natuurlijk dat als je in een stadium komt dat je geen verplichtingen aan kan gaan en dat het gewoon allemaal heel erg spannend wordt of de club nog voortbestaat of niet. Dat je dan niet de populariteitsprijs wint, is natuurlijk een aspect van het geheel dat nu achter ons ligt", zegt Velderman tegen RTV Oost. "We kunnen weer gaan bouwen nu en dan zullen die relaties zich gaan herstellen, daar ben ik van overtuigd."

Een vertrek van Velderman is dan nu ook niet aan de orde. "Volgens mij ben ik nog relatief jong. Daar zal iedereen van mening over verschillen. Maar een mooiere klus dan deze voetbalclub weer terug te brengen waar die hoort is er niet."

Velderman laat weten dat de meeste lopende zaken zijn afgerond. "Alles wat er op dit moment speelt, speelde er toen in binnenkwam. Er zijn geen nieuwe dingen bijgekomen. Alles wat er op dit moment speelt, is goeddeels afgerond. Op de zaak met Bunge (spelersmakelaar van Jesus Corona, die nog ruim zes miljoen euro tegoed zou hebben, red.) na, die ook op een haar na gevild is. En er zijn nog een aantal kleinere zaken, maar dat mag geen naam hebben."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 21 april 2019

  2. zaterdag 20 april 2019