Groenendijk uit zorgen over ADO: "Er moet wel iets gebeuren"

18 juli 2018, 11:56

ADO Den Haag heeft nog een lange weg te gaan tot de start van de Eredivisie-start. De Residentieclub verloor in de voorbereiding van de amateurs van Goes (2-0) en moest dinsdag een nederlaag slikken tegen FC Dordrecht (0-2). "Ik heb mijn zorgen uitgesproken in de kleedkamer", aldus trainer Alfons Groenendijk.

"Ik vind wel dat dit het moment is om dat te doen", zegt de oefenmeester tegen FOX Sports. "Als trainer kun je altijd denken dat het goedkomt, maar zo werkt het niet in sport. Elke wedstrijd en iedere training moeten we de onderste steen bovenhalen. Dat weten wij als geen ander. Er moet wel iets gebeuren. Ook als er geen spelers bijkomen, kunnen wij met deze groep veel beter."

Volgens Groenendijk moet zijn ploeg nog veel stappen zetten. "We zijn nog lang niet daar waar we willen zijn. We scoren heel moeizaam, en een aantal posities is niet goed of niet naar behoren ingevuld. Het is vergelijkbaar met vorig seizoen. Ik hoop dat we ons beseffen dat het niet vanzelf overgaat. Over drieënhalve week moeten we een heel ander ADO zien."

Bekijk ook: Overzicht: alle oefenwedstrijden van de Eredivisionisten op een rij

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen