Lukoki en Ebecilio door in voorronde CL, Waterman niet

Lukoki en Ebecilio door in voorronde CL, Waterman niet

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

17 juli 2018 – De eerste voorronde van de Champions League is inmiddels afgewerkt en dinsdagavond kwamen ook enkele Nederlanders in actie. Lorenzo Ebecilio is met Rode Ster Belgrado door naar de volgende ronde en ook het Ludogorets Razgrad van Jody Lukoki en Virgil Misidjan gaat verder. Boy Waterman werd met APOEL Nicosia uitgeschakeld.

Ebecilio haalde met Rode Ster Belgrado redelijk eenvoudig de volgende ronde. Na een eerder doelpuntloos gelijkspel tegen Spartaks Jurmala uit Letland, volgde dinsdagavond een 2-0 overwinning. Voor Lukoki en Misidjan verliep de eerste kwalificatieronde nog eenvoudiger. Thuis werd al met 7-0 van het Noord-Ierse Crusaders gewonnen en werd het 0-2 voor de Bulgaren.

APOEL Nicosia haalde in het seizoen 2011/2012 nog de kwartfinale van de Champions League, maar moest nu genoegen nemen met een zeer vroege uitschakeling. In het heenduel werd al met 3-1 verloren van Suduva uit Litouwen. Op Cyprus werd het 1-0 voor APOEL, maar dat was niet genoeg.

Reacties

gerelateerd