Blind is weer thuis: "Heb de keuze met mijn hart gemaakt"

17 juli 2018, 22:10

Daley Blind keerde maandag weer terug bij Ajax en stond dinsdag al voor de eerste keer op het trainingsveld tijdens het trainingskamp van de Amsterdammers in Engeland. De verdediger annex middenvelder is blij om weer terug te zijn en kijkt uit naar het nieuwe seizoen.

Blind kwam het afgelopen seizoen niet veel aan spelen toe bij Manchester United en mocht dus in de zomer op zoek gaan naar een nieuwe club. "Je gaat kijken wat de opties zijn, dingen naast elkaar leggen en afwegen. Uiteindelijk was het Ajax dat concreet werd", zegt hij tegenover Ajax TV. "Ik ben er toen serieus over na gaan denken en heb de keuze met mijn hart gemaakt."

Voor Blind voelde het als het juiste moment voor een terugkeer, vier jaar na zijn vertrek uit Amsterdam. "Ik ben zeker niet gekomen om af te bouwen. Ik ben 28, voel me sterk en fit en ben er klaar voor", zegt de international, die hoopt mee te kunnen spelen tegen Sturm Graz. "Ik ben gretig, maar het moet wel verantwoord zijn. Ik voel me fit, maar heb drie of vier trainingen in de benen, Ajax is al een maand bezig. Dat is wel een verschil."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen