Jans: "Kans groter dat er iets gebeurt dan dat er niets verandert"

17 juli 2018, 08:54   Bijgewerkt: 17 juli 2018, 08:59

Met het aantrekken van Jeffrey Chabot (20), heeft FC Groningen de selectie in principe rond. Alleen als iemand van de huidige groep de club verlaat, gaat de Trots van het Noorden de transfermarkt op. Technisch manager Ron Jans houdt serieus rekening met dergelijke ontwikkelingen.

"Het financiële plafond is bereikt", zegt algemeen directeur Hans Nijland in het Dagblad van het Noorden. Jans: "Toch denk ik dat de kans groter is dat er voor 1 september nog iets gebeurt dan dat er niets meer verandert."

Groningen moest ver gaan om de komst van Chabot af te ronden. Naar verluidt vroeg Sparta 1,2 miljoen euro voor de centrale verdediger, en had Groningen een bedrag van negen ton in gedachten. Volgens het DvhN ligt de transfersom nu rond een miljoen euro. "Het ging hartstikke stroef en hartstikke moeizaam, wat Sparta's goed recht was, want Chabot had nog een contract tot medio 2020", zegt Nijland.

Chabot, die maandag tekende voor vier seizoenen, moet in het noorden concurreren Mike te Wierik en Samir Memisevic. "Maar even voor de duidelijkheid: het is natuurlijk niet mijn doel om bij FC Groningen op de bank te komen zitten", aldus de Duitser.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen