Gisteren gemist: Ronaldo gepresenteerd, Blind terug bij Ajax

Gisteren gemist: Ronaldo gepresenteerd, Blind terug bij Ajax

17 juli 2018 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl tijdens het WK al het overige belangrijke nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 16 juli.Ziyech hoeft niet per se weg bij Ajax: "Zal altijd alles geven"
De transfer van Hakim Ziyech naar AS Roma lijkt van de baan, maar dat betekent zeker niet dat de middenvelder gedesillusioneerd is. De Ajacied sloot na een vakantie van elf dagen alweer aan om belangrijk te zijn voor de Amsterdammers in de voorronde van de Champions League. "Ik vind het heel fijn om weer bij Ajax te zijn. Het is altijd leuk om weer te voetballen. Ik heb ook helemaal geen afscheid genomen van de club."

Van Bommel wil PSV-selectie graag bijeen houden
Mark van Bommel wil de selectie van PSV ten koste van veel bij elkaar houden. Alleen een vertrek van Santiago Arias (van wie Denzel Dumfries de opvolger is) ligt in de lijn der verwachting, maar van alle anderen hoopt de oefenmeester dat ze blijven. Ook van de veelbesproken WK-ganger Hirving Lozano én Jeroen Zoet, de doelman die al meermaals heeft aangegeven wel open te staan voor een stap omhoog.

FC Groningen legt Chabot vier jaar vast, Hrustic tekent bij
FC Groningen heeft Jeffrey Chabot officieel gepresenteerd. De twintigjarige verdediger wordt overgenomen van Sparta Rotterdam, waar hij nog een doorlopend contract had tot en met 2020. In het hoge noorden tekent hij een vierjarig contract. Daarnaast heeft ook de Australiër Ajdin Hrustic bijgetekend. Als er niets gebeurt, zijn de Groningers uitgewinkeld.

Ronaldo meldt zich in Turijn: "Tijd was rijp voor iets anders"
Cristiano Ronaldo onderging maandag zijn medische keuring bij Juventus. De Portugees werd direct welkom geheten door de supporters van de club uit Turijn. Tijdens zijn officiële presentatie benadrukte Ronaldo nog maar eens dat hij absoluut niet gekomen is om af te bouwen.

Officieel: Blind tekent vierjarig contract bij Ajax
Het zat er al enkele dagen aan te komen, maar het is officieel: Daley Blind keert terug bij Ajax. De Amsterdammers nemen de Nederlands international voor zestien miljoen euro over van Manchester United, zo meldt de club maandagavond via de officiële kanalen.

Lees ook: WK-dagboek 33: huldigingen, Blatter en stelende bobo's

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 23 oktober 2018

  2. maandag 22 oktober 2018