Ronaldo meldt zich in Turijn: "Tijd was rijp voor iets anders"

16 juli 2018, 21:08

Cristiano Ronaldo onderging maandag zijn medische keuring bij Juventus. De Portugees werd direct welkom geheten door de supporters van de club uit Turijn. Tijdens zijn officiële presentatie benadrukte Ronaldo nog maar eens dat hij absoluut niet gekomen is om af te bouwen.

Juventus nam de 33-jarige Ronaldo voor 112 miljoen euro over van Real Madrid. "Ik wil mijn stempel drukken op de geschiedenis van Juventus. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en heb er veel vertrouwen in", sprak Ronaldo tijdens de persconferentie. "Ik hoop ook hier de Champions League te kunnen winnen, al is het een heel zwaar toernooi. Daarnaast hoop ik zoveel mogelijk landstitels te winnen met deze club."

Ronaldo legt uit dat hij de tijd rijp vond voor iets anders en daarom wilde vertrekken bij Real Madrid. "Ik voel me nog jong en wist dat het tijd was voor verandering. Bij Sporting Lissabon en Manchester United ben ik ook steeds op tijd vertrokken, dat doe ik nu na een prachtige tijd bij Real Madrid weer. Ik heb veel zin in mijn nieuwe avontuur bij Juventus", besloot hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen