Terugkijken: de vijf mooiste doelpunten van het WK

16 juli 2018, 20:50

Een dag na de finale van het WK in Rusland is het tijd om nog even terug te blikken op het toernooi. Er werden namelijk genoeg mooie doelpunten gemaakt de afgelopen weken. FCUpdate.nl zet enkele van de mooiste treffers nog een keer op een rijtje. 

5. Luka Modric tegen Argentinië

De winnaar van de Gouden Bal mag uiteraard niet ontbreken. Luka Modric toonde zich dit toernooi van groot belang voor finalist Kroatië. Zijn mooiste doelpunt? De prachtige uithaal tegen Argentinië. Daarmee had hij een aandeel in de verrassende 3-0 zege op de Zuid-Amerikanen.

4. Cristiano Ronaldo tegen Spanje

Europees kampioen Portugal werd uitgeschakeld in de achtste finales van het WK. Cristiano Ronaldo eindigde met vier doelpunten, waarvan deze treffer met afstand de mooiste was. Mede dankzij dit hoogstandje speelde Portugal gelijk tegen Spanje.

3. Lionel Messi tegen Nigeria

Het was niet het WK van Lionel Messi. De Argentijnse ster stond er in de groepsfase echter wel op het moment dat het moest. Deze schitterende goal van de FC Barcelona-aanvaller tegen Nigeria is toch zeker het vermelden waard.

2. Ricardo Quaresma tegen Iran

Dat Ricardo Quaresma mooie doelpunten kan maken, dat wisten we al. Ook op dit WK scoorde hij weer op de voor hem kenmerkende manier, met de buitenkant van de rechterschoen. Het leverde deze prachtige treffer tegen Iran op.

1. Pavard tegen Argentinië

De allermooiste treffer van het WK was misschien wel die van de rechtsback Benjamin Pavard. De 22-jarige Fransman besloot in de achtste finale tegen Argentinië de trekker maar eens over te halen en deed dat zeer overtuigend. Daarmee hielp hij zijn land aan een 4-3 zege én een plek in de kwartfinales.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen