Go Ahead Eagles
0 – 0
FC Twente

Conte reageert op ontslag: "Genoten van mijn tijd hier"

Conte reageert op ontslag: "Genoten van mijn tijd hier"

16 juli 2018 – Antonio Conte heeft door middel van een statement via de Engelse trainersvakbond gereageerd op zijn veelbesproken ontslag bij Chelsea. Ondanks de zeer korte melding van de club afgelopen vrijdag, blijft Conte positief over zijn tijd in Londen."Ik wil al mijn vrienden bij Chelsea bedanken voor hun harde werk en de steun die ik de afgelopen twee seizoenen heb gevoeld. Daardoor was het mogelijk dat we de landstitel en de FA Cup hebben gewonnen", zo schrijft de manager. "Ook wil ik mijn spelers bedanken. Dankzij hun talent en toewijding was het elke dag weer een plezier om met ze te werken. Daarnaast wil ik ook mijn hardwerkende staf bedanken."

Conte zegt dan ook genoten te hebben van zijn tijd bij de club. "Chelsea is altijd zeer goed geweest voor mij en mijn familie. Het was fantastisch om mijn emoties, passie en enthousiasme te delen met de supporters en ze zullen voor altijd in mijn hart zitten. Al mijn herinneringen neem ik mee naar een volgende uitdaging", besluit hij zijn statement.

Nog geen 24 uur na het ontslag van Conte was zijn opvolger al bekend, Maurizio Sarri zal zijn taken over gaan nemen bij Chelsea. Conte wenst zijn opvolger veel succes. "Ik hoop dat Chelsea succesvol blijft en wens iedereen bij de club het beste dit seizoen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 24 maart 2019

  2. zaterdag 23 maart 2019