Faillissementszitting Achilles'29 vindt op 31 juli plaats

Faillissementszitting Achilles'29 vindt op 31 juli plaats

16 juli 2018 – Arno Arts zet de faillissementsaanvraag van Achilles'29 door, dat meldt de Gelderlander. De zitting dient op 31 juli bij de rechtbank van Zutphen. Daar zal gekeken worden naar het verzoek van voormalig interim-trainer om de club uit Groesbeek failliet te verklaren.De zaak van Arts gaat over onenigheid over zijn contract. Afgelopen februari werd de trainer aangesteld tot het einde van vorig seizoen. Volgens Arts was er eveneens toegezegd dat zijn verbintenis met een jaar zou worden verlengd. Hij eist daarom dat zijn salaris wordt doorbetaald. 

"Ik heb een brief naar de club gestuurd met de vraag of zij willen betalen, maar zij zeggen dat er geen verlenging van het contract is", zegt advocaat André Brantjes van belangenvereniging Coaches Betaald Voetbal, die Arts bij zal staan. "Wij beroepen ons op een mail die daarover is verstuurd, zij geven daar een andere draai aan."

Bij Achilles is het al lange tijd crisis. De club degradeerde vorig jaar uit het profvoetbal en is inmiddels afgezakt naar de Derde Divisie. Ook heeft Achilles al een maand geen bestuur. 

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 10 augustus 2020

  2. zondag 9 augustus 2020

  3. zaterdag 8 augustus 2020