Dessers had contact met Nigeriaanse voetbalbond over interlands

16 juli 2018, 14:03   Bijgewerkt: 16 juli 2018, 14:08

Cyriel Dessers heeft contact gehad met de Nigeriaanse voetbalbond om in de toekomst wellicht voor dat land uit te komen. De aanvaller van FC Utrecht beseft dat het gezien de concurrentie bijna onmogelijk wordt om het nationale team van België te halen en wil daarom graag voor Nigeria spelen. "Ik zou het al fantastisch vinden om er ooit een keer bij te zijn. Dat zou een droom zijn die uitkomt."

Dat vertelt de spits, met een Nigeriaanse moeder en Belgische vader, tegenover het AD/Utrecht. "België zal heel moeilijk worden met al die aanvallers die het zo fantastisch doen en jong zijn. Lukaku of Batshuayi is een ander niveau dan Cyriel Dessers, dat is wel duidelijk." Dus stond de Nigeriaanse voetbalbond – het land dat eveneens op het WK in Rusland actief was – op de stoep.

"Daar ben ik een van de opties voor de komende jaren, maar daarvoor zal ik moeten spelen, me moeten ontwikkelen, moeten presteren en goals moeten maken. Dan hoop ik ooit te scoren voor het land waar mijn familie vandaan komt", legt hij uit. Jeugdinterlands speelde hij niet voor een van beide landen. Eerder gaf hij ook aan dat hij voor Nigeria wilde spelen, toen was er nog géén contact. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen