Cocu gaat de tijd nemen om werkwijze te implementeren

16 juli 2018, 07:56

Phillip Cocu is zich er van bewust dat het een hoop tijd gaat kosten om zijn nieuwe werkwijze te implementeren bij Fenerbahçe. Dat de tweede oefenwedstrijd onder zijn leiding verloren ging, was voor hem dan ook niet geheel verrassend. Toch is hij vastbesloten om te gaan werken op de manier die hem in Eindhoven veel succes bracht.

"Onder anderen Chris van Weerden en ik zijn natuurlijk hard aan het werk om dat te bewerkstelligen, maar we moeten soms dus de tijd nemen. Het is voor de jongens niet altijd makkelijk, want het zijn vaak toch heel andere oefeningen dan ze kennen. Ze moeten er dus aan wennen. Ik wil niet zeggen dat de vorige werkwijze verkeerd was, maar dit is anders", legt hij uit in De Telegraaf.

Desondanks beseft Cocu dat hij in de voorronde van de Champions League moet gaan presteren. "Natuurlijk zitten we dan nog niet op het niveau waar we uiteindelijk naar toe willen, maar we moeten dan wel stappen hebben gemaakt. Al zie ik in de wedstrijden tot nu toe al bij vlagen terug wat we graag willen zien." Ajax is een van de mogelijke tegenstanders van de Turkse formatie.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen