Giroud trots: "Ik moest gewoon huilen van blijdschap"

15 juli 2018, 23:07   Bijgewerkt: 15 juli 2018, 23:25

Olivier Giroud kroonde zich zondag met Frankrijk tot wereldkampioen. De aanvaller kende persoonlijk geen al te goed WK. Hij begon zeven keer in de basis, maar wist niet één schot tussen de palen te lossen. En zo bleef de teller op nul doelpunten staan.

Toch kon Giroud daar na afloop niet meer zitten. "We hebben het in de kleedkamer gevierd met meneer Macron, meneer Poetin en de president van Kroatië", zegt hij in gesprek met Téléfoot. "De laatste tien minuten van de wedstrijd zat ik op de bank. We wilden ook niet te vroeg opstaan en gaan juichen. Toen het klaar was vielen Adil Rami en ik elkaar in de armen. We waren zo ongelooflijk blij en ik moest gewoon huilen. We hebben hier zo hard voor gewerkt, het is een droom die uitkomt."

Door het behalen van de wereldtitel moet Giroud een vooraf gedane belofte nakomen. "We zijn zo ontzettend trots. Ik geloof dat ik heb beloofd om mijn hoofd kaal te scheren wanneer we wereldkampioen zouden worden. En dat zal ik ook ook doen, na de 22ste, wanneer mijn kindje gedoopt is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen