Heracles Almelo verslaat Jong Ajax, FC Emmen scoort er negen

Heracles Almelo verslaat Jong Ajax, FC Emmen scoort er negen

15 juli 2018 – FC Emmen en Heracles Almelo hebben - een dag nadat ze tegenover elkaar stonden - beide een oefenwedstrijd gewonnen. De Drentenaren waren zondagmiddag veel te sterk voor het Drents Verbond (9-0), terwijl de Almeloërs uiteindelijk duidelijk afrekenden met Jong Ajax (3-1).Heracles Almelo had zaterdagmiddag door een strafschop van Reuven Niemeijer nog gewonnen van FC Emmen en won een dag later wederom. Hoewel de beloftenploeg van de Amsterdammers - met onder andere Stan van Bladeren, Dani de Wit en Teun Bijleveld - prima speelde, opende Joey Konings na een half uur de score. Tien minuten later maakte de aanvaller ook de tweede goal van de middag.

In het tweede bedrijf waren de Spaanse spits Adrián Dalmau (vijf minuten na de thee) en Kaj Sierhuis nog trefzeker. Die laatste goal viel een kwartier voor het einde en was niets meer dan de eretreffer voor de bezoekers.

Ook FC Emmen oefende zondagmiddag: zij speelden tegen de de 'Allstars' van de Drentse amateurs. Na een snelle hattrick van Alexander Bannink liep de ploeg van Dick Lukkien uiteindelijk uit naar een 9-0 zege. Emil Bijlsma (3x) en Henk Bos (2x) waren beiden nog trefzeker.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 23 oktober 2018

  2. maandag 22 oktober 2018