Spoorboekje: terugblik op WK, Utrecht en De Graafschap in actie

16 juli 2018, 07:00   Bijgewerkt: 15 juli 2018, 21:46

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 16 juli.

Specials

Team van het WK

Frankrijk kroonde zich zondag tot wereldkampioen en daarmee zit het WK er definitief op. Wat wedstrijden betreft dan, want qua analyses begint het vandaag echt pas. Wat kunnen we terugkijken concluderend over het toernooi in Rusland, het gebruik van de VAR en nog meer? Ook gaat FCUpdate.nl nog in op de tops en flops en wordt er uiteraard een 'Team van het Toernooi' gekozen. 

Wedstrijden

De Graafschap - PAOK Saloniki (14.30)

Veel tegenstanders van De Graafschap hebben hun oefenwedstrijd met De Superboeren afgezegd, of anders werd het duel om een andere reden wel gecanceld. Het duel met PAOK staat echter nog altijd op de rol. Een interessant treffen voor de formatie van Henk de Jong, die eerder alleen maar tegen amateurs oefende. Oefenduels met deze Griekse tegenstander beloven altijd spektakel, dat kan weleens een heet partijtje worden...

FC Utrecht - Arsenal Tula (17.00 uur)

FC Utrecht speelt vanmiddag alweer zijn vijfde wedstrijd in de oefencampagne. Het Russische Arsenal Tula is in Oostenrijk de tegenstander. De Russische club slaagde erin om Vitesse op een gelijkspel (2-2) te houden. Lukt het de Domstedelingen na de 1-0 nederlaag tegen Red Bull Salzburg wél om de Russen te verslaan?

FC Kopenhagen - AC Horsens (18.00 uur)

Terwijl de Nederlandse clubs nog middenin de voorbereiding zijn op het nieuwe seizoen, is de eerste speelronde in Denemarken al begonnen. FC Kopenhagen speelt vanavond zijn eerste wedstrijd. De topclub eindigde het afgelopen jaar op een zeer teleurstellende vierde plaats en zal zich in het nieuwe seizoen ongetwijfeld willen revancheren, te beginnen met een duel met AC Horsens.

Voetbal op tv

16:30 uur. DOC: Sjakie - Een leven lang Ajacied, FOX Sports 1, documentaire over Sjaak Swart

19.30 uur: FOX Sports vandaag, FOX Sports 1, programma met het laatste sportnieuws

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen