Hazard vindt zichzelf beste WK-speler en overweegt transfer

14 juli 2018, 20:30

Het WK zit er definitief op voor België en na de overwinning op Engeland vond Eden Hazard de tijd rijp om zijn mening te geven over zijn spel in Rusland. De aanvaller vond zichzelf de beste speler van het toernooi en was bovendien openhartig over zijn toekomst. Hij denkt serieus aan een transfer.

De aanvoerder van de Belgen werd door Het Laatste Nieuws gevraagd wie hij denkt dat de prijs voor de beste WK-speler krijgt. "Ik zou die titel aan mezelf geven, maar ik mag niet kiezen. Ik denk dat ze hem aan iemand gaan geven die de finale speelt", reageerde de aanvaller. Hazard was op het WK goed voor drie goals en twee assists.

De 27-jarige aanvaller ging tevens in op zijn persoonlijke toekomst. Hij wacht nog even met het nemen van een beslissing. "Ik ga eerst op vakantie. Daar moet ik mezelf de juiste vragen stellen. Ik heb zes heel goeie jaren gehad bij Chelsea, misschien is het nu tijd voor iets anders. Maar ik ben niet de enige die kiest. Uiteindelijk zal ook Chelsea zijn zegen moeten geven."

Zaterdag werd zijn naam in verband gebracht met FC Barcelona. "Alle clubs zijn ondertussen al de revue gepasseerd. Binnen twee of drie dagen is het misschien Bayern München. Ik weet niet welke clubs zich zullen melden, maar jullie kennen mijn voorkeur", sprak hij. Daarmee lijkt hij te hinten naar een overstap naar Real Madrid. Van die club was hij vroeger fan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen