Geen transfer voor Luuk de Jong, die bijtekent bij PSV

14 juli 2018, 17:05

Het had er alle schijn van dat Luuk de Jong deze zomer voor een buitenlandse transfer zou gaan, maar dat gaat niet gebeuren. De 28-jarige spits heeft het naar zijn zin bij PSV en heeft zaterdag zijn contract met een jaar verlengd. Hij ligt daardoor nu tot 2021 vast.

De Jong speelt sinds 2014 bij PSV en werd al drie keer kampioen met de ploeg. Komend seizoen is hij van de partij als de ploeg de titel zal proberen te prolongeren. "Iedereen weet dat ik openstond voor alles", reageert hij op de clubwebsite. "Zeker ook voor PSV, want ik heb het hier geweldig naar mijn zin. De plannen van de nieuwe trainer en het beeld dat John de Jong me vanuit de club heeft geschetst, spreken me aan. Met heel veel plezier en vertrouwen blijf ik nog minimaal een jaar extra bij deze mooie club."

Trainer Mark van Bommel heeft komend seizoen dus de beschikking over de ervaren aanvaller. "Dit is uitstekend nieuws", vindt hij. "Luuk is van toegevoegde waarde. Zowel qua voetbal als buiten het veld. Ik ben blij dat hij blijft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen