Kadioglu heeft droomtransfer naar Fenerbahçe te pakken

16 juli 2018, 13:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De overstap van Ferdi Kadioglu naar Fenerbahçe is beklonken. De transfer van het achttienjarige talent van NEC is zaterdag helemaal afgerond. De achttienjarige middenvelder tekent bij de club van Phillip Cocu voor vier seizoenen. NEC heeft naast een transfersom een bonusconstructie en een doorverkooppercentage bedongen.

De jeugdinternational van Oranje beseft dat hij een prachtige overstap maakt. "Ik ben enorm blij en trots dat ik deze geweldig mooie stap kan en mag maken. Uiteraard zal ik iedereen in en rondom de club enorm gaan missen, want ik loop hier vanaf mijn jongste jaren rond. NEC en haar supporters zitten voor altijd in mijn hart en ik wil iedereen in en rondom de club, van supporters tot vrijwilligers, heel hartelijk danken voor de fantastische tijd die ik hier heb gehad", reageert hij op de clubwebsite.

De middenvelder debuteerde in het seizoen 2016/2017 in de hoofdmacht en speelde in totaal zeventig officiële wedstrijden voor de club. Hij was daarin goed voor twaalf doelpunten en zestien assists.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen