Pusic baalt van situatie Twente: "Nog nooit meegemaakt"

14 juli 2018, 11:28   Bijgewerkt: 14 juli 2018, 11:35

Voor FC Twente begint over ongeveer een maand het nieuwe seizoen met een wedstrijd tegen het eveneens gedegradeerde Sparta Rotterdam. De Tukkers hebben echter nog altijd maar twaalf selectiespelers. Dit tot grote ergernis van trainer Marino Pusic.

FC Twente haalde tot nu toe Wout Brama, Ulrich Bapoh, Matt Smith en Tim Hölscher binnen, maar dat is nog niet genoeg om de selectie compleet te maken. "We hebben eigenlijk maar twaalf selectiespelers. We zijn nu drie weken onderweg, over een maand begint de competitie al, maar we hebben het nog niet eens over een doelstelling kunnen hebben. Eerlijk gezegd heb ik dit in topsport nog niet eerder meegemaakt", aldus Pusic in gesprek met TC/Tubantia.

Op 17 augutus treft FC Twente Sparta in de Eerste Divisie. Die club staat er volgens Pusic heel wat beter voor. "Onze huidige staat past niet bij de status van een grote club als FC Twente. Sterker nog, we hebben niet eens een status op dit moment. We moeten met Twente competitief zijn, onderling, maar ook in de competitie. Maar daar heb je wel materiaal voor nodig", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen