NEC haalt Wolters terug naar Nederland: "Ben enorm blij"

13 juli 2018, 17:08

Randy Wolters is de komende twee seizoenen weer te bewonderen op de Nederlandse velden. De 28-jarige aanvaller heeft vrijdag zijn krabbel gezet onder een verbintenis voor twee seizoenen bij NEC. Hij komt over van het Schotse Dundee FC.

NEC hoeft geen transfersom te betalen voor de buitenspeler, aangezien zijn contract bij Dundee FC ontbonden was. Technisch directeur Remco Oversier ziet in Wolters een welkome versterking. "Met Randy halen we opnieuw een speler binnen die perfect past in onze Bloedkuul. Randy is een échte explosieve linksbuiten met diepgang en een goede voorzet en beschikt daarnaast over een geweldige mentaliteit. Met zijn ervaring in zowel de Ere- als de Eerste Divisie brengt hij daarnaast meer senioriteit en balans op dat vlak in onze ploeg."

Wolters speelde in het verleden voor Go Ahead Eagles, ADO Den Haag en VVV-Venlo en is content dat hij terug is op vertrouwde bodem. "Ik ben enorm blij om terug te zijn in Nederland," reageert Wolters. "Ik heb NEC altijd al een mooie club gevonden en denk dat ik met mijn manier van spelen iets kan brengen wat men hier graag ziet. Ik kijk er naar uit om wedstrijden te spelen in de Goffert en om er samen met iedereen bij de club twee mooie seizoenen van te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen