Jonge Ajax-formatie verliest van Anderlecht, blessure Bandé

13 juli 2018, 18:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het is vrijdag absoluut geen leuke middag geworden voor Erik ten Hag en Ajax. Een oefenduel met Anderlecht ging met 3-5 verloren, maar dat is was niet het ergste voor de Amsterdammers. Aanwinst Hassane Bandé viel namelijk geblesseerd uit.

Ajax nam het vanmiddag op tegen Anderlecht en speelt vanavond nog een oefenwedstrijd tegen de Belgische club. Daardoor heeft Ten Hag de kans om alle selectiespelers aan het werk te zien en hij koos vanmiddag voor een jonge formatie. Die bleek niet opgewassen tegen Anderlecht. Kaj Sierhuis deed met twee doelpunten van zich spreken en ook Jurgen Ekkelenkamp was doeltreffend, maar dat waren niet veel meer dan bijzaken.

Al in de elfde minuut raakte Bandé namelijk geblesseerd. Na een tackle stortte de buitenspeler ter aarde, waarna hij per brancard het veld moest verlaten. De ernst van de blessure is nog niet duidelijk.

Ajax speelt vanavond, met een andere ploeg, om 19.30 uur dus weer tegen Anderlecht.

Opstelling Ajax: Van Leer, Bakboord, Botman (45. Pasquali), Ekkelenkamp, Kemper (46. Owusu), Botman (45. Pasquali); Gravenberch, D. de Wit (70. Jensen), Bijleveld; Bandé (11. Nunnely), Sierhuis, Lang (75. Kuhn)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen