Van der Vaart gaat zijn twee weken bij PEC Zwolle evalueren

13 juli 2018, 11:55

Rafael van der Vaart evalueert vrijdag de afgelopen twee weken bij PEC Zwolle. Beide partijen bespreken hun ervaringen en bekijken of dit eventueel een vervolg krijgt. "Ik moet zeggen dat de persoon Rafael van der Vaart absoluut past bij PEC Zwolle", zegt technisch directeur Gerard Nijkamp.

"Het leek erop alsof hij al jaren rondliep binnen de groep. Hij brengt enorm veel ervaring met zich mee", zegt Nijkamp tegen FOX Sports. "Hij was een soort mentor in de afgelopen twee weken, daarom is het ook heel mooi dat hij aanwezig was op het trainingskamp. Fysiek is hij ook al verder dan ik had gedacht. Dat is positief."

Maar Nijkamp wil verder niet te veel op de zaken vooruit lopen. "Laten we eerst met elkaar in gesprek gaan, om eventueel wel of niet een volgende stap te zetten", aldus de technische man van PEC, die in ieder geval niets uit wil sluiten. "Zwolle is een club die zich graag wil onderscheiden, ook met dit soort, misschien wel, buitenkansjes. Die moet je altijd goed onderzoeken en bespreken. Aan ons is het wel besteed dat we de voetbalwereld kunnen verrassen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen