VVV-Venlo moet markt op voor vervangers Van Crooij en Leemans

13 juli 2018, 11:00

VVV-Venlo moet de transfermarkt op nadat Vito van Crooij en Clint Leemans zijn vertrokken naar PEC Zwolle. En hoewel de Limburgers een transfersom ontvangen voor het duo, wordt dat toch een moeilijk karwei. Een groot deel van het ontvangen geld gaat namelijk terug naar een investeringsfonds van de Eredivisionist.

"Dankzij het fonds hebben we in de financieel moeilijke jaren kunnen overleven. In het kader van de gemaakte afspraken, vloeien transfersommen grotendeels terug als aflossing van het fonds", legt algemeen directeur Marco Bogers uit op de clubsite. "We gunnen beide jongens deze mooie stap in hun carrière. Ze hebben de club veel gebracht en daar zijn we hen dankbaar voor."

Aan technisch manager Stan Valckx de opdracht om met die beperkte budgetten vervangers te zoeken voor het duo. Valckx: "Er zullen nog enkele spelers bij moeten. Met het aantrekken van Tino Susic hebben we de vervanger van Clint al in huis. Verder blijven we kijken naar versterkingen, waarvoor we nog ruim de tijd hebben."

Naast Susic werden eerder ook Damian van Bruggen, Peniel Mlapa, Lars Unnerstal, Jay-Roy Grot en Christian Kum binnengehaald voor komend seizoen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen