MVV huurt met Lavalée wederom verdediger van Standard Luik

13 juli 2018, 10:14   Bijgewerkt: 13 juli 2018, 10:19

MVV heeft komend seizoen de beschikking over de 21-jarige verdediger Dimitri Lavalée. De achterhoedespeler wordt voor één seizoen gehuurd van Standard Luik. Vrijdagavond komt hij in het oefenduel met SG Wattenscheid vermoedelijk al in actie.

"Met Dimitri hebben we een linkspoot in huis, die in de verdediging zowel als centrale verdediger als op de backpositie kan spelen. Met zijn lengte en kopkracht is hij in staat luchtduels te winnen, daar waar het erom gaat. Lavalée komt uit een gedegen Standard-opleiding", aldus Ron Elsen over zijn nieuwe aanwinst.

Afgelopen seizoen werd Samy Mmaee - ook een verdediger - gehuurd van Standard Luik. Hij was met bijna veertig optredens van grote toegevoegde waarde voor de Limburgers. Ook in de play-offs kwam hij in actie. "We hebben afgelopen seizoen met bijvoorbeeld Mmaee en Christophe Janssens gezien dat jongens met een dergelijke achtergrond en vanuit een opleiding bij een Belgische topclub, ons team een extra impuls kunnen geven op basis van specifieke kwaliteiten", aldus Elsen. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen