Van der Sar blij met de nieuwe Adidas-deal: "Prachtig partnership"

13 juli 2018, 08:53

Ajax kwam vrijdag een nieuw contract overeen met Adidas, het merk dat sinds 2001 verbonden is aan de Amsterdammers en al tien jaar één van de officiële hoofdsponsors van de de club. De deal zorgt voor veel blijdschap bij algemeen directeur Edwin van der Sar. "Met deze nieuwe overeenkomst spreekt Adidas vertrouwen uit in de club en onze toekomst."

Dat vertelt hij op de clubsite van de Amsterdammers. "Adidas levert als mede-hoofdsponsor een substantiële bijdrage en is tevens verantwoordelijk voor het schitterende tenue waar wij in spelen. Bij Ajax hechten wij waarde aan langdurige samenwerkingsverbanden, dit is daar een uitstekend voorbeeld van. Daarnaast genieten zij wereldwijd zeer veel bekendheid en aanzien. Wij kijken dan ook uit naar de verdere invulling van dit prachtige partnership."

Ook Claus-Peter Mayer, Vice President Sports Marketing Adidas, is blij met de deal die tot 2026 duurt en de Amsterdammers naar verluidt zo'n vijftig miljoen euro oplevert. "We zijn er trots op om de lange en succesvolle relatie met Ajax voort te zetten. De professionele organisatie, de ambities die de club heeft en het oog voor talentontwikkeling, sluiten goed aan bij onze positionering als marktleider voetbal."

In de nieuwe overeenkomst ligt de focus van beide partijen op de op de internationale markt en de verdere ontwikkelingen van de jeugdopleiding.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen