Van Ginkel blijft positief over revalidatieproces na blessure

13 juli 2018, 07:38   Bijgewerkt: 13 juli 2018, 08:04

Marco van Ginkel is wederom lang uit de roulatie met een zware knieblessure. Hoewel het zeker niet de eerste keer is dat de middenvelder een harde klap krijgt te verduren, blijft de 26-jarige voetballer positief. "Het wordt keihard werken, maar dat heb ik ervoor over en ik neem er de tijd voor. Ik ga niets overhaasten", vertelt hij.

In De Telegraaf gaat hij in op het feit dat hij een nieuwe kruisband heeft gekregen in zijn rechterknie en minimaal acht maanden moet toekijken. De afgelopen drie jaar speelde hij zonder band. "Het kon er wel mee door, maar het werd steeds minder. Afgelopen seizoen trainde ik af en toe alleen aan het einde van de week. Ik ben nog vrij jong, heb als het goed is nog jaren voor me", legt hij uit.

Mede daarom staat hem een lang en zwaar herstel te wachten. "Ik ben altijd positief ingesteld. Dit is de tweede operatie aan de rechterknie, nadat ik vijf jaar geleden mijn kruisband afscheurde. Hopelijk komt het nu goed", aldus de middenvelder, die logischerwijs nog niet weet hoe zijn sportieve toekomst er exact uit komt te zien.

"Door deze ontwikkelingen wist ik al dat het niet zou gaan lukken om komend seizoen weer in Eindhoven te spelen. Met Chelsea heb ik het ook nog niet gehad over de sportieve toekomst. Ik heb nog een contract tot medio 2020, dus we zullen zien. Eerst maar keihard revalideren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen