Eenvoudige oefenzeges voor AZ, De Graafschap en FC Emmen

12 juli 2018, 21:35   Bijgewerkt: 12 juli 2018, 21:41

AZ, De Graafschap en FC Emmen hebben donderdag eenvoudige oefenzeges geboekt op amateurclubs. Van de drie eredivisionisten was Emmen de enige club die de dubbele cijfers haalde. AZ en De Graafschap wonnen beide met 1-8.

Zeeuws elftal - AZ 1-8

AZ leek zich op te maken voor een monsterscore. Halverwege stonden de Alkmaarders met 0-6 voor, maar bleef het in de tweede helft steken op slechts 1-8. Bij AZ speelde na rust Ricardo van Rhijn mee. Hij speelde vorig seizoen op huurbasis in Alkmaar, en traint nu nog mee met AZ. De verdediger, die eigendom is van Club Brugge, was ook nog trefzeker.

Silvolde - De Graafschap 1-8

De Graafschap won ruim van Silvolde, maar speelde ook af en toe slordig. Een slordigheid leverde ook de 1-2 van de hoofdklasser op. Echt in de problemen kwamen de Superboeren vervolgens niet. Want al voor rust stond het 1-4. In de tweede helft prikte De Graafschap er nog eens vier in. Het gebeurde allemaal zonder trainer Henk de Jong, die vanwege privéomstandigheden ontbrak op de bank.

Rolder Boys - FC Emmen 0-10

In de slotminuut haalde Emmen de dubbele cijfer tegen Rolder Boys. Uitblinkers waren Tim Siekman en aanwinst Wouter Marinus. Zij maakten beiden een hattrick in het derde oefenduel van de Eredivisie-promovendus. Emmen was vooral in de tweede helft op schot, waarin de Drentse club zes keer de trekker overhaalde.

Bekijk ook: Overzicht: alle oefenwedstrijden van de Eredivisionisten op een rij

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen