Holla trekt zelf stekker uit transfer naar Melbourne Victory

12 juli 2018, 16:43

Danny Holla's transfer naar Australië is afgeketst. De middenvelder was op weg naar Melbourne Victory, waar hij voor één seizoen kon tekenen. Maar beide partijen vonden geen akkoord over de laatste details. Holla trok zelf de stekker uit de onderhandelingen.

"Uiteindelijk heb ik zelf de keuze gemaakt om het niet te doen. Ik ben niet teleurgesteld, maar het is natuurlijk wel jammer. Het mocht gewoon niet zo zijn", zegt de dertigjarige Holla tegen Voetbal International.

Holla geniet een transfervrije status. Hij liet na de degradatie van FC Twente zijn contract in Enschede ontbinden. Een langer verblijf in Nederland behoort tot de mogelijkheden. "Er zijn wel wat Nederlandse clubs die hebben geïnformeerd en er zijn ook contacten met buitenlandse clubs. Ik ga nu mijn opties afwegen en kijken bij welke club ik het beste gevoel heb."

Holla is afkomstig uit de jeugdopleiding van FC Groningen. Na meerdere jaren bij de Trots van het Noorden speelde hij onder meer ADO Den Haag, PEC Zwolle en Brighton & Hove Albion, dat toen nog in de Engelse Championship speelde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen