NAC Breda huurt Fernandes voor tweede seizoen op rij

12 juli 2018, 11:11

NAC Breda kan het komende seizoen opnieuw beschikken over Paolo Fernandes. De negentienjarige aanvaller wordt voor het tweede jaar op rij gehuurd van Manchester City. Het afgelopen seizoen speelde de Spanjaard 25 wedstrijden in de Eredivisie voor de club uit Breda.

Fernandes is blij dat hij ook komend seizoen in het geel-zwart van NAC Breda speelt. "Vorig jaar ging het richting het einde van het seizoen steeds beter. Hopelijk kan ik die vorm doortrekken naar het komende seizoen. Toen ik hier wegging aan het einde van het afgelopen seizoen, had ik gelijk het gevoel dat ik terug moest komen", aldus Fernandes via de officiële kanalen van NAC. "Ik ga dit seizoen weer alles geven."

Technisch Directeur Hans Smulders vindt Fernandes een waardevolle toevoeging voor de selectie. "Het komende jaar krijgt hij bij ons de kans om zijn kwaliteiten nog verder te ontwikkelen en is het zaak dat hij deze weer optimaal in gaat zetten. Een bijkomend voordeel is dat hij ook andere, nieuwe spelers vanuit Manchester City wegwijs kan maken bij NAC."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen