AZ
0 – 0
VVV-Venlo

Nani tekent voor derde keer in zijn carrière bij Sporting Portugal

Nani tekent voor derde keer in zijn carrière bij Sporting Portugal

11 juli 2018 – Nani is terug op het oude nest. Voor de derde keer in zijn carrière tekent de 31-jarige linksbuiten bij Sporting Portugal. De Portugees komt over van Valencia, dat hem afgelopen seizoen verhuurde aan het Italiaanse Lazio Roma.In het shirt van Sporting Portugal debuteerde Nani als profvoetballer, waarna hij in 2007 een transfer maakte naar Manchester United. Toen Louis van Gaal neerstreek op  Old Trafford keerde Nani op huurbasis terug naar Sporting Portugal.

United verkocht de aanvaller definitief in 2015. Fenerbahçe werd zijn volgende bestemming. Daarna kwam Nani uit voor Valencia en Lazio Roma. Sinds zijn profdebuut werd Nani onder andere Europees kampioen met Portugal, won hij één keer de Champions League met Manchester United en vierde hij vier Engelse landstitel.

Nani zal zich aansluiten bij het trainingskamp van Sporting Portugal in Zwitserland. Hij treft daar Luc Castaignos, maar niet Bas Dost. De gestopte Oranje-international wil weg en is daarom absent in de Zwitserse Alpen.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 16 februari 2019

  2. vrijdag 15 februari 2019