AZ
0 – 0
VVV-Venlo

Hélène Hendriks naar Talpa en blijft voor twee dagen bij FOX

Hélène Hendriks naar Talpa en blijft voor twee dagen bij FOX

11 juli 2018 – Hélène Hendriks wordt het nieuwe sportgezicht van Talpa. De presentatrice heeft voor vijf jaar getekend en zal zich met name buigen over de Champions League, dat wordt uitgezonden door Veronica. Hendriks komt over van FOX Sports, waar ze komend seizoen nog twee dagen per week te zien blijft.Hendriks presenteert op dinsdag het Champions League-programma bij Veronica, op woensdag staat Hendriks langs de lijn bij wedstrijden. Ook neemt ze de wedstrijden van de Oranje-vrouwen voor haar rekening.

"Ik ben heel blij dat ik zo'n mooie kans krijg. Bij Talpa Network kan ik me met verschillende sporten bezighouden. Daar is nu veel in ontwikkeling en ik mag er gaan doen wat ik het allerleukst vind ", reageert Hendriks op de website van Veronica.

John de Mol: "Hendriks is uniek. Zij is ontwapenend maar ook vlijmscherp. Ze heeft humor en ze leeft voor de sport. Ze heeft een grote sportkennis die ze met veel passie deelt met de kijker. Dat heeft haar heel veel fans opgeleverd. Ik ben blij dat ze komt en ik verheug me op haar eerste uitzending."

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 16 februari 2019

  2. vrijdag 15 februari 2019