Fischer verdient een contract bij het Deense Vendsyssel

Fischer verdient een contract bij het Deense Vendsyssel

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

11 juli 2018 – Sander Fischer (29) gaat voor het eerst aan de slag in het buitenland. De verdediger heeft een contract het getekend bij het Deense Vendsyssel. Fischer was al op proef bij de Scandinaviërs, die op het hoogste niveau van Denemarken spelen.

Fischer was transfervrij na de degradatie van Sparta naar de Eerste Divisie. Hij besloot niet gebruik te maken van zijn clausule in zijn Rotterdamse contract. "Sander is een bekwame speler die in Nederland, hij kan met druk omgaan en kan zijn medespelers goed helpen", aldus Vendsyssel-trainer Jens Berthel Askou.

In het verleden speelde Fischer voor NAC Breda, SC Cambuur, FC Emmen, AGOVV, Excelsior, Go Ahead Eagles en dus Sparta. "Dit is een nieuw avontuur voor mij. Ik ben een van de oudere spelers hier, en heb iets meer ervaring op het hoogste niveau. Ik krijg een sturende rol. Als het eens tegen zit, kan mijn ervaring van pas komen", aldus Fischer.

Reacties

gerelateerd