Excelsior wint met pijn en moeite, Zwolle verliest van Meppen

10 juli 2018, 21:07   Bijgewerkt: 10 juli 2018, 21:13

Met pijn en moeite heeft Excelsior dinsdag zijn oefenduel met ASWH (3-4) gewonnen. De Rotterdammers trokken pas in de slotfase aan het langste eind. PEC Zwolle moest zijn meerdere erkennen in het Duitse Meppen, VVV-Venlo won heel dik van SVEB: 0-16.

ASWH – Excelsior 3-4

Excelsior won ternauwernood van ASWH (3-4). Halverwege keken de Kralingers nog tegen een 3-2 achterstand aan. Excelsior maakte het zichzelf moeilijk door een 0-2 (Jaap Fischer en Denis Mahmudov) voorsprong te verspelen. Na rust stelde Excelsior via Carlito Fermina en Ali Messaoudi alsnog orde op zaken.

PEC Zwolle –  Meppen 2-5

In navolging van Heracles Almelo (2-0) was PEC Zwolle ook niet opgewassen tegen Meppen, dat uitkomt in de 3. Liga van Duitsland. In Wijthmen verloor de ploeg van John van 't Schip met 2-5. Aanwinsten Mike van Duinen en Zian Flemming produceerden de Zwolse doelpunten. Beide keren betrof het de gelijkmaker. Na de 2-2 van Flemming nam Meppen definitief afstand van de Blauwvingers.

SVEB – VVV-Venlo 0-16

VVV-Venlo haalde flink uit tegen de amateurs van SVEB. Al in de eerste helft trof de Maurice Steijn negen keer het doel. Proefspeler Kylian Hazard, het broertje van de Belgische WK-gangers Eden en Thorgan, speelde de hele wedstrijd. Hij scoorde drie keer. Aanwinst Tino Susic was twee keer trefzeker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen